Locaties 2018-07-09T21:36:13+00:00

Locaties

THEATER
KONINGSHOF

  • Adres: Uiverlaan 20, Maassluis

Theater Koningshof is een modern multicultureel centrum. Ontworpen door architect Hans Goverde is het een sieraad voor Maassluis. Het heeft een perfecte uitstraling gelegen in het geografisch hart van Maassluis. De theaterzaal heeft een oplopende tribune met professionele licht- en geluidsinstallaties.

DRIVE-IN WILGENRIJK
(OPENLUCHTBIOSCOOP)

  • Adres: Blikveld, Maassluis

De parkeerplaats nabij de straat Blikveld in de prachtige Maassluis’ wijk Wilgenrijk wordt dit jaar omgetoverd tot Drive-In Openlucht bioscoop. Het gezellige festivalterrein biedt plaats aan circa 60 auto’s. Daarnaast kunnen bezoekers ook te voet of per fiets de openluchtbioscoop bezoeken.

GRANDCAFE
DE WAKER

  • Adres: De Markt 6, Maassluis

Grand café De Waker is de jongste horecagelegenheid in het historische hart van Maassluis. U kunt hier terecht voor koffie met gebak, een heerlijke lunch en een gezellige borrel met een assortiment aan speciale bieren. Op de eerste verdieping is ruimte voor besloten diners, borrels of bruiloften. Tijdens het Filmfestival kunt u genieten van diverse films.

IMMANUELKERK
MAASSLUIS

  • Adres: Lange Boonestraat 5, Maassluis

De Immanuelkerk aan de Lange Boonestraat 5 is één van de vele iconische kerkgebouwen die Maassluis rijk is. Iedere zondag is er een kerkdienst. Speciaal voor het filmfestival wordt de kerk eenmalig omgetoverd tot een echte bioscoopzaal!