Drive-In bioscoop in Maassluis

Home/Nieuws/Drive-In bioscoop in Maassluis

Drive-In bioscoop in Maassluis

Tijdens de 8e edities van het Pieter Wiercx Filmfestival Maassluis vindt er een Drive-In Bioscoop plaats in de nieuwe wijk Wilgenrijk in Maassluis. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 kan er vanuit de auto gekeken worden naar de films Girls Trip en The Greatest Showman. Ook bezoekers zonder auto zijn welkom.

Drive-In bioscoop
Afgelopen jaren waren was de openluchtbioscoop al niet meer weg te denken uit de programmering van het filmfestival. Dit jaar doet de organisatie met een drive-In openluchtbioscoop er een schepje bovenop. “Na zes jaar in de openluchtbioscoop in de tuin van Theater Koningshof te hebben gehouden was het tijd voor iets nieuws. Het was al lang een grote wens van ons om een drive-in bioscoop te organiseren in Maassluis, die wens wordt dit jaar vervult.” vertelt organisator Guus Paalvast trots. De locatie in de nieuwe wijk Wilgenrijk was een bewuste keuze. “Wilgenrijk is een wijk die nog volop in ontwikkeling is. De combinatie van groene waterrijke polders en prachtige vergezichten maken het een unieke locatie voor een drive-in bioscoop.” Het terrein biedt plaats aan circa 60 auto’s. Ook bezoekers zonder auto zijn van harte welkom. Voor hen zal er een apart terras gebouwd worden.

Ook ruimte voor klassiekers
Naast de Drive-In Bioscoop in Wilgenrijk worden er ook filmvoorstellingen vertoond in Theater Koningshof, Immanuelkerk en Grandcafe De Waker. Bij deze laatste locatie zullen voornamelijk filmklassiekers vertoond worden. Met op Zaterdag 25 augustus de cultfilm The Big Lebowski. De klassieker uit 1998 met “The Dude” in de hoofdrol gespeeld door Jeff Bridges zal menig filmliefhebber nogmaals willen zien.

Kaarten bestellen
Kaarten zijn beschikbaar via deze website of via de kassa van Theater Koningshof. De organisatie raadt bezoekers aan om, gezien de beperkte capaciteit, snel kaarten te bestellen.

2018-07-19T22:10:19+00:00